Thai Spa Yoga Eindhoven

Laat ook uw review achter

Gastenboek

De beste massagesalon Eindhoven

5,0 rating
29 juli 2022

Wij komen hier al een paar jaar voor een duo massage. Die is altijd top! Mijn vriend heeft nogal wat gebroken gehad in het verleden en is door de massage altijd weer in staat normaal te functioneren. Ik ging altijd mee voor een super ontspannende massage. Nu ga ik door mijn rug, uit het niets. Bij de huisarts wordt geconstateerd dat mijn linkerbeen geen reflex meer heeft en ik loop krom en heb vreselijke pijn. Krijg een zak vol zware medicatie mee en mijn vriend heeft een afspraak gemaakt bij deze salon. (Ik moet 12 augustus door de mri scan ivm uitval in mijn been)Maandag gemasseerd na het doktersbezoek (zeker geen ontspanningsmassage) en vandaag vrijdag weer. Geloof het of niet, je moet even op je tandvlees…. maar ik loop weer en mijn gevoel is bijna helemaal terug en de pijn is bijna helemaal weg. Wat zijn jullie vakvrouwen!
Super bedankt lieve dames. Ik ben jullie super dankbaar Xx

Natascha

Geweldig

5,0 rating
13 november 2021

Hele goed masage 🙏🙏

Jasiga

In een woord de beste in de regio

5,0 rating
26 juni 2021

Na alle corona perikel weer voor het eerst in 2021 naar de zeer nette salon gegaan om weer een massage te ondergaan. Werd ontvangen of ik de prins van Oranje was zo blij was Nicky om mij weer te zien. Ik heb mijn aan haar verteld en deze zijn zeer vakkundige wijze door haar gouden handen onder de loep genomen. Na de massage ben als herboren weer naar huis gegaan in volle voldoening. Nicky bedankt en tot de volgende keer. Je bent voor mij de beste in de regio. Gr KLaas

Joskla

Duo massage

5,0 rating
6 mei 2021

Gisteren een hele fijne ontspanning massage gehad samen met mijn man en een super warm ontvangst en vriendelijk personeel die je op je gemak stelt was zeker een aanrader kom zeker terug.

Jandri en Angelique

een 10 met een gouden griffel

5,0 rating
6 mei 2021

kom er al jaren, nu laatste tijd samen met mijn vrouw , zo ook gisteren beide genoten van een fantastische duo massage, verzorgt van top tot teen, zeer deskundig in een fijne en ontspannende omgeving, we werden openlijk ontvangen en de spanning van mijn vrouw was snel verdwenen, (zeer laag drempel lig voor zowel man als vrouw ) we werden zowel voor, tijdens, en na de massage goed behandeld , en daarom hebben we samen besloten om 2x in de maand te gaan, zeker een aanrader.

Jandri & Angelique