Kruidenmassage met kruidenstempel

Een weldadige combinatie van warmte en heerlijk geurende kruiden!

De Kruidenmassage is een massage met behulp van warme kruidenstempels, waarbij de verschillende lichaamsdelen afwisselend met olie en warme kruiden builen worden gemasseerd. In deze kruidenstempels zitten verscheidene geneeskrachtige kruiden, die zowel een reinigende, als een activerende als een ontspannende werking hebben.

De kruidenstempels worden geproduceerd en samengesteld in Thailand. De bekendste ervan zijn limoen, kampfer, gember, citroengras, kaffier lime en tumeric. De kruiden worden voor hun bloeitijd geoogst, zodat ze beschikken over hun volle aroma. Daarna worden ze gedroogd. Tot slot worden de kruiden verpakt in katoen. Als de kruiden worden verwarmd door middel van stoom, kunnen ze hun volle aroma afgeven.

Door de huid te masseren met de kruiden wordt de stofwisseling gestimuleerd. Stijging van onze lichaamstemperatuur veroorzaakt namelijk een versnelling van de stofwisseling. Door de snellere stofwisseling en de warmte van een kruidenmassage wordt de bloedsomloop geactiveerd. De bloedvaten verwijden zich, waardoor de afvalstoffen uw lichaam kunnen verlaten. De spieren ontspannen en ook de geest komt door de ontspannende werking tot rust.

Voor reserveringen kan je telefonisch contact met ons opnemen:
Telefoonnummer 06 -2666 7257 of een email sturen naar info@thai-yoga.nl